За бизнеса

За бизнеса

ДДД, Фумигация, Дезинсект AIR, Медицински отпадъци

Изберете корпоративна услуга

Не сме щастливи, докато Вие не сте доволни!

Видео

Дезинсекция Еко пътека Горталово

ДДД Услуги за бизнеса

ДДД

Ако притежавате или управлявате бизнес за търговия на дребно, знаете колко скъпи са търговските площи и колко е важно пространството да показва вашите продукти в най-добрата светлина на потенциалните клиенти.

Вие и вашите служители работите упорито всеки ден, за да подобрите и поддържате пространството,  в което излагате продуктите,които продавате. За съжаление, всичко, което е необходимо, е наличието на един малък вредител, за да накара клиентите ви да изчезнат.

Търговските обекти могат да бъдат особено податливи на нашествия от вредители, главно поради често отваряни врати, складови площи и трафик. В допълнение към развалянето на изживяването при пазаруване, за което сте работили, вредителите могат да съсипят репутацията на магазина, както и потенциално да причинят щети на имущество и нездравословни условия за служители и клиенти. Някои от вредителите, които застрашават търговските обекти, включват:

Гризачи; Хлебарки; Mравки; Паяци; Мухи; Птици

ддд фирми

При наличие на каквито и да било вредители търговците на дребно ще  загубят клиенти, продажби и печалби. Ето защо е важно всеки бизнес план за търговия на дребно да включва  стратегия за контрол на вредители. Тъй като всяко търговско съоръжение е различно, професионален, цялостен план за борба с вредители, който е персонализиран за специфичните нужди на вашия бизнес, е най-умният начин да защитите ценното си търговско пространство.

Какво да търсите, когато наемате фирма за борба с вредители?

Също така е важно търговските обекти да разполагат с дискретна услуга за борба с вредители, така че клиентите ви да не бъдат безпокоени, докато пазаруват, както и контрол на вредители, който разрешава настоящите нашествия и предотвратява бъдещи. Изборът на професионална фирма за борба с вредители не трябва да бъде объркващ. Ето няколко важни въпроса, които трябва да зададете:

  • ДДД фирмата (фирма за борба с вредители) има ли опит?
  • Предлагат ли персонализирани услуги?
  • Колко бързо ще отговорят на вашите обаждания?
  • Имат ли кодекс за поведение и предоставяне на услуги?
  • Предлагат ли гаранция?
  • Могат ли да осигурят онлайн управление и проследяване на акаунти, за да ви помогнат да наблюдавате акаунта и приложените третирания?
  • Използват ли техники за интегрирано управление на вредителите, за да се справят с причините, поради които вредителите присъстват на първо място и да помогнат за предотвратяване на бъдещи нашествия?
  • Предлагат ли безплатни огледи?

Защо да изберете „Дезинсект“ ООД като ваш партньор за ДДД услуги?

„Дезинсект“ ООД  е изцяло българска ДДД фирма, която работи в София, Перник, Варна, Бургас, Плевен, Пловдив, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Благоевград, Стара Загора, Ямбол и много други населени места. Ние използваме безвредни за вас и вашите домашни любимци препарати около вашия дом, тъй като безопасността и комфортът на вашето семейство са наш основен приоритет. С гаранцията за удовлетвореност на „Дезинсект“ ООД можете да сте спокойни, знаейки, че ако не сте доволни от нашите услуги, ние ще ви върнем парите без проблеми. „Дезинсект“ ООД  също предлага обслужване на същия ден и на следващия ден, така че да не се налага да се справяте самостоятелно с  вредители. Лицензирани сме по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, както и международният CEPA сертификат Обадете се на „Дезинсект“ ООД днес, за да насрочите оглед с нашия екип от трудолюбиви и всеотдайни професионалисти, които са на мисия да създадат по-щастлив, по-здравословен и по-устойчив свят за вас и вашите близки.

фирма за борба с вредители

Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Организация на обслужването

За своите индивидуални и корпоративни клиенти „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД извършва ежемесечна инсектицидна обработка, както и мониторинг на използваните примамки и контролни индикатори.
„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД има за цел да въведе високи стандарти в обслужването, както на корпоративните, така и на индивидуалните си клиенти. „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД издава отчетни документи (фактура и протокол) с включен ДДС веднага след изпълнение на обработката, освен ако не е договорено друго.
„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД ще Ви осигури цялостна организация на обработките, от които Вашата институция / дружество се нуждаe. Извършваме професионална оценка преди осъществяване на обработка с цел минимизиране на разходите. Винаги осигуряваме присъствие на координатор от фирмата, който да следи за точното изпълнение на всяка обработка. Винаги препоръчваме при борба с вредители да използвате услугите на професионална фирма за борба с вредители.

Обадете се тук