ЦЕНИ - ПО ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА

Обработка срещу нежелани миризми

Най- често срещаните източници на неприятна миризма са урина, изпражнения, развалена храна, гниеща материя, химични разливи, мухъл, цигари и др. Обезмирисителна обработка често прилага в помещения, в които е имало наводнение, пожар или друго природно бедствие. Обезмирисяване се прави и при всякакви други отминали или настоящи източници на неприятна миризма.

Отстраняване на щети от пожар и дим

Процесът на обезмирисяване осигурява нови нива на елиминиране на миризми за сгради, засегнати от щети от пожар и дим.

Отстраняване на щети от вода

Повредата от вода причинява растеж на мухъл и бактерии, което води до миризма на мухъл, ако не бъде разрешена незабавно.

Елиминиране на миризма на биологична основа

Предлагаме елиминиране на миризми в реално време и безопасна среда, в която екипите могат да работят. Плюс това, силните миризми, произтичащи от разлагането се елиминират бързо.

Разбиране на причините за проблемите с миризмата и правилното отстраняване на миризмата

Работата по обезмирисяване в отговор на бедствие включва повече от маскиране на неприятни миризми. Първата стъпка в този аспект на възстановяване след бедствие е да се определи причината за миризмата. Ако миризмата е причинена от нежелани елементи като мухъл,  канализация или мъртви животни, тогава тези елементи трябва да бъдат отстранени възможно най-скоро. В случай , че източника на миризма не може да бъде премахнат (мъртво животно в конструкцията, примерно) се налагат циклични обработки до решаване на проблема. Едва тогава може да започне правилната обработка по обезмирисяване.

Ние не просто маскираме миризмите, ние ги премахваме

Работим основно с два типа препарати за обезмирисяване:

  • Препарати с етерични масла- натурални или синтетични: тези препарати се свързват с ароматните молекули на източника на неприятна миризма, променят съединението и неутрализират лошата миризма. Този вид препарати се нанасят директно върху източника на неприятна миризма или с ULV атомизатори, които изпълват въздуха в помещението. При ULV обработка капките са с размер 5мм и взаимодействат с всяка една молекула в помещението. Препоръчително е да няма хора или домашни любимци при ULV обработка и да се затвори обработваемото помещение за около 10 минути след приключване. При директно пръскане не е необходима карантина.

 

  • Препарати, съдържащи живи бактерии: такъв тип препарати се използват основно за канали (мивки, сифони). При внимателното изливане на течността става активация на живите бактерии. Те се размножават и унищожават бактериите, които в жизнения си цикъл отделят неприятна миризма. Между 24 и 48 часа след прилагане на препарат с живи бактерии не бива да се използва обработения канал, защото в противен случай водата ще отмие бактериите. Често такъв тип препарати се използват за административни сгради.

Големите бедствия могат да оставят повече от щети на вашата сграда; те също могат да оставят след себе си ужасни миризми. Щетите от пожар могат да оставят миризма на изгоряла пластмаса и овъглени предмети дълго след като пламъците са изгасени. Наводнения, спукани тръби и проблемна канализация, могат да оставят влажна, застояла миризма след себе си. Когато това се случи, вие ще искате ДДД фирма за отстраняване на миризми, която правилно борави с вашата собственост. Обадете се на „Дезинсект“ ООД за експертен контрол и премахване на миризми.

Отстраняването на миризмата трябва да се извършва от професионалист, за да се гарантира, че произходът на миризмата е напълно премахнат от вашата сграда.

В “Дезинсект” ООД следваме процеса за премахване на миризмата по-долу:

  • Идентифицирайте източника на миризмата
  • Изберете подходящия процес на обезмирисяване
  • Правилно почистване за премахване на остатъците от миризма
  • Финална проверка за гарантиране на удовлетворение

За незабавно премахване на миризми в цяла България, обадете се  на „Дезинсект“ ООД днес!

Дезинсект дава 100% гаранция за качество! Сертифицирани сме по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на Дезинсект преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Обадете се тук

Партньори