За нас

За нас

Shape
За нас

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД

Фирма „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД е вписана в публичната база данни за физическите и юридическите лица, които извършват дезинфекции, дезинсекции и дератизации към Министерство на здравеопазването на Република България (МЗ) под No 60-00- 329. Фирмата е лицензирана по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, както и международният CEPA сертификат 

 

Възхитен съм от професионализма и коректното отношение на служителите! Препоръчвам!
koko kostadinov
koko kostadinov
20/01/2022

“Дезинсект” ООД е изцяло българска фирма. Екипът ни се състои от хора с огромен, над 25- годишен опит в сферата на ДДД услугите. Имаме различни специалисти- агроном, биолог, дезинфектори, административни специалисти в областта. Фирмата ни разполага с 6 офиса в страната, като обслужваме обекти на територията на цялата страна.  Към 2021 година сме в ТОП 5 ДДД фирми на национално ниво.

В „Дезинсект“ ООД вярваме, че успешния модел за борба с вредителите е микс от професионален и мотивиран екип, постоянен стремеж към въвеждане и използване на съвременни технологични решения и индивидуален подход към всеки отделен проблем.

Ние имаме и трите!

МИСИЯ, ВИЗИЯ, ФИЛОСОФИЯ

Мисията ни е да се превърнем в лидер в пест контрол услугите в България и Европа, използвайки познанията на нашите служители, възможностите на технологиите и натрупания през годините опит. За тази цел ние организираме ежемесечни обучения на нашите служители, даваме им достъп до най- новите технологии в сектора и подхождаме с уважение и разбиране към техните нужди.

Дезинфекция„Дезинсект“ ООД е социално отговорна компания с постоянен стремеж към баланс в отношенията между своите партньори, клиенти и служители. Вярваме, че прозрачността в нашите действия е най-силното ни оръжие. Прецизността във внедряване на международен опит и гаранцията за свършена работа ни дават конкуретни предимства. Подпомагаме много на брой детски спортни клубове и рециклираме отпадъците си. Стремим се да използваме минимални количества препарати, като използваме щадящи такива.

Нашата философия се определя от разбирането ни, че последователната и целенасочена работа, почтеното отношение и усилията които влагаме в собственото си непрестанното усъвършенстване е работещ модел за успех!

За партньорите и клиентите на „Дезинсект“ ООД този модел се изразява в следните три стъпки:

  1. Дефинираме правилно проблема!
  2. Търсим причините!
  3. Подхождаме професионално и даваме гаранция!

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД използва качествени дезинфектанти и биоцидни препарати притежаващи разрешение от МЗ, като същите са производство на водещи световни компании. Дружеството е сертифицирано по следните стандарти:

  • БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)
  • БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда)
  • БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд)
  • CEN Standard EN 16636 : 2015 (професионална борба с вредители)

Клиентите на „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД получават професионално отношение, специално внимание и преференциални цени за предлаганите услуги.

Описание на предлаганите услуги

За всяка една компания е изключително важно да контролира разходите си. Услугите и решенията, които „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД предлага са насочени точно към контрола на тези разходи

УСЛУГИ

Като Ваш партньор, „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД ще Ви осигури услуги в сферата на дезинфекцията, дезинсекцията, дератизацията и дезакаризацията, както от корпоративен, така и от личен характер, а именно:

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД подхожда към клиентите си с професионално отношение. При подписване на договор с „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД за абонаментно ежедневно, ежеседмично или ежемесечно обслужване, освен че получавате преференциална цена, ще получите и 100% гаранция за качествена услуга.

Обадете се тук

Партньори