За нас

За нас

Shape
За нас

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД

Фирма „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД е вписана в публичната база данни за физическите и юридическите лица, които извършват дезинфекции, дезинсекции и дератизации към Министерство на здравеопазването на Република България (МЗ) под No 60-00- 329. Фирмата е лицензирана по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, както и международният CEPA сертификат 

 

ivaylo parlikov
ivaylo parlikov
19/08/2022
Много добър професионализъм и качество на работа!
Veselina Delcheva
Veselina Delcheva
19/08/2022
Коректно и сърдечно отношение, определено съм доволна.
Elena Nicheva
Elena Nicheva
12/08/2022
Невероятен професионализъм и качество на работа! Препоръчвам фирмата на всеки, който има проблем със стършели!
Vasil Bozhikov
Vasil Bozhikov
10/08/2022
Компания на която можете да се доверите.
Pavlina Krasteva
Pavlina Krasteva
31/05/2022
Много съм доволна от екипа на Desinsect. Вашата реактивност и съпричастност, вашия професионализъм ми помогнаха в такава тежка ситуация (дървояди в паркета) и винаги ще съм ви благодарна!
Vili Georgieva
Vili Georgieva
07/05/2022
Имахме проблеми с мравките и го отстраниха с едно посещение. Доволни сме

“Дезинсект” ООД е изцяло българска фирма. Екипът ни се състои от хора с огромен, над 25- годишен опит в сферата на ДДД услугите. Имаме различни специалисти- агроном, биолог, дезинфектори, административни специалисти в областта. Фирмата ни разполага с 6 офиса в страната, като обслужваме обекти на територията на цялата страна.  Към 2022 година сме в ТОП 3 ДДД фирми на национално ниво.

В „Дезинсект“ ООД вярваме, че успешния модел за борба с вредителите е микс от професионален и мотивиран екип, постоянен стремеж към въвеждане и използване на съвременни технологични решения и индивидуален подход към всеки отделен проблем.

Ние имаме и трите!

МИСИЯ, ВИЗИЯ, ФИЛОСОФИЯ

Мисията ни е да се превърнем в лидер в пест контрол услугите в България и Европа, използвайки познанията на нашите служители, възможностите на технологиите и натрупания през годините опит. За тази цел ние организираме ежемесечни обучения на нашите служители, даваме им достъп до най- новите технологии в сектора и подхождаме с уважение и разбиране към техните нужди.

Дезинфекция„Дезинсект“ ООД е социално отговорна компания с постоянен стремеж към баланс в отношенията между своите партньори, клиенти и служители. Вярваме, че прозрачността в нашите действия е най-силното ни оръжие. Прецизността във внедряване на международен опит и гаранцията за свършена работа ни дават конкуретни предимства. Подпомагаме много на брой детски спортни клубове и рециклираме отпадъците си. Стремим се да използваме минимални количества препарати, като използваме щадящи такива.

Нашата философия се определя от разбирането ни, че последователната и целенасочена работа, почтеното отношение и усилията които влагаме в собственото си непрестанното усъвършенстване е работещ модел за успех!

За партньорите и клиентите на „Дезинсект“ ООД този модел се изразява в следните три стъпки:

  1. Дефинираме правилно проблема!
  2. Търсим причините!
  3. Подхождаме професионално и даваме гаранция!

Защо да изберете „Дезинсект“ ООД за ваш партньор за ДДД услуги?

„Дезинсект“ ООД  е изцяло българска ДДД фирма, която работи в София, Перник, Варна, Бургас, Плевен, Пловдив, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Благоевград, Стара Загора, Ямбол и много други населени места. Ние използваме безвредни за вас и вашите домашни любимци препарати около вашия дом, тъй като безопасността и комфортът на вашето семейство са наш основен приоритет. С гаранцията за удовлетвореност на „Дезинсект“ ООД можете да сте спокойни, знаейки, че ако не сте доволни от нашите услуги, ние ще ви върнем парите без проблеми. „Дезинсект“ ООД  също предлага обслужване на същия ден и на следващия ден, така че да не се налага да се справяте самостоятелно с  вредители. Лицензирани сме по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, както и международният CEPA сертификат Обадете се на „Дезинсект“ ООД днес, за да насрочите оглед с нашия екип от трудолюбиви и всеотдайни професионалисти, които са на мисия да създадат по-щастлив, по-здравословен и по-устойчив свят за вас и вашите близки. Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД използва качествени дезинфектанти и биоцидни препарати притежаващи разрешение от МЗ, като същите са производство на водещи световни компании. Дружеството е сертифицирано по следните стандарти:

  • БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)
  • БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда)
  • БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд)
  • CEN Standard EN 16636 : 2015 (професионална борба с вредители)

Клиентите на „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД получават професионално отношение, специално внимание и преференциални цени за предлаганите услуги.

Описание на предлаганите услуги

За всяка една компания е изключително важно да контролира разходите си. Услугите и решенията, които „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД предлага са насочени точно към контрола на тези разходи

УСЛУГИ

Като Ваш партньор, „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД ще Ви осигури услуги в сферата на дезинфекцията, дезинсекцията, дератизацията и дезакаризацията, както от корпоративен, така и от личен характер, а именно:

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД подхожда към клиентите си с професионално отношение. При подписване на договор с „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД за абонаментно ежедневно, ежеседмично или ежемесечно обслужване, освен че получавате преференциална цена, ще получите и 100% гаранция за качествена услуга.

Обадете се тук

Партньори