За дома

За дома

Не сме щастливи, докато Вие не сте доволни!

Дезинфекция за ДОМА

Основната дейност на „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД е борба с вредителите, причиняващи и разпространяващи заразни заболявания, при пълно спазване на изискванията за опазване на околната среда.

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД извършва следните обработки на своите индивидуални клиенти:

Нашите клиенти

получават професионално отношение, специално внимание и преференциални цени за предлаганите услуги.

Какво трябва да направим, за да се избавим от горепосочените вредители?

Стъпка 1 – ИДЕНТИФИКАЦИЯ

След като се свържите с нашите професионалисти, моля посочете конкретна информация: какви са вредителите, в кои точки на дома и колко често се появяват?

Следва професионален оглед на Вашето жилище, за да бъдат установени проблемните точки и потенциалните места, на които биха могли да се укриват съответните вредители.

След направения оглед на място от нашите професионалисти, ще бъдете информирани за: колко сериозен е възникналия проблем и какъв е индивидуалният метод за обработване Вашия дом.

Нашият експерт ще Ви информира и за цената на обработката!

Стъпка 2 – ПЪРВОНАЧАЛНА ОБРАБОТКА

Според различните видове вредители, за третирането на повърхностите във Вашето жилище ще бъдат използвани различни методи – пръскане, специални гелове, капани с лепило или други подобни.

В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени във Вашия дом, както и използваните препарати.

Протоколът е част от Вашата гаранция! Нашият професионален екип ще Ви инструктира как трябва да се поддържат (между 24 – 48 часа) третираните повърхности, за да бъде максимално ефектна обработката.

Стъпка 3 – ВТОРИЧНА ОБРАБОТКА

Според различните видове вредители, няколко дни след първото третиране, ще е необходимо професионалистите на „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД отново да Ви посетят. Вторичната обработка следва да гарантира пълното унищожаване на вредителите във Вашето жилище.

В много тежки случаи има вероятност да се направи и трета обработка на Вашият дом.

След всяко третиране ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от нашия професионален екип. Всяка обработка се заплаща на същата цена като първоначалната.

Guarantee_Desinsect-400x400
DESINSECT

Даваме 100% ГАРАНЦИЯ!

Обадете се тук