За дома

За дома

Не сме щастливи, докато Вие не сте доволни!

Дезинфекция за ДОМА

Основната дейност на „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД е борба с вредители, причиняващи и разпространяващи заразни заболявания, при пълно спазване на изискванията за опазване на околната среда.

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД извършва следните обработки на своите индивидуални клиенти:

Нашите клиенти

получават професионално отношение, специално внимание и преференциални цени за предлаганите услуги.

Какво трябва да направим, за да се избавим от горепосочените вредители?

Стъпка 1 – ИДЕНТИФИКАЦИЯ

След като се свържите с нашите професионалисти, моля посочете конкретна информация: какви са вредителите, в кои точки на дома и колко често се появяват?

Следва професионален оглед на Вашето жилище, за да бъдат установени проблемните точки и потенциалните места, на които биха могли да се укриват съответните вредители.

След направения оглед на място от нашите професионалисти, ще бъдете информирани за: колко сериозен е възникналия проблем и какъв е индивидуалният метод за обработване Вашия дом.

Нашият експерт ще Ви информира и за цената на обработката!

Стъпка 2 – ПЪРВОНАЧАЛНА ОБРАБОТКА

Според различните видове вредители, за третирането на повърхностите във Вашето жилище ще бъдат използвани различни методи – пръскане, специални гелове, капани с лепило или други подобни.

В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени във Вашия дом, както и използваните препарати.

Протоколът е част от Вашата гаранция! Нашият професионален екип ще Ви инструктира как трябва да се поддържат (между 24 – 48 часа) третираните повърхности, за да бъде максимално ефектна обработката.

Стъпка 3 – ВТОРИЧНА ОБРАБОТКА

Според различните видове вредители, няколко дни след първото третиране, ще е необходимо професионалистите на „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД отново да Ви посетят. Вторичната обработка следва да гарантира пълното унищожаване на вредителите във Вашето жилище.

В много тежки случаи има вероятност да се направи и трета обработка на Вашият дом.

След всяко третиране ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от нашия професионален екип. Всяка обработка се заплаща на същата цена като първоначалната. За окончателен успех в борбата с вредители Ви съветваме винаги да използвате услугите на фирма за борба с вредители.

Guarantee_Desinsect-400x400
DESINSECT

Даваме 100% ГАРАНЦИЯ!

Обадете се тук