Пръскане против оси?

ЦЕНИ

1 гнездо

90
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

2 гнезда

150
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

3 гнезда

210
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

4 + гнезда

+ 60 лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.

Ако във вашият двор, градина, къща или друг вид жилище забележите постоянно присъствие на оси-  време да потърсите специализирана помощ за ефективна борба с оси!

Ето как ние от „Дезинсект“ООД успяваме в борбата с осите!

osi-1

1. Телефонно обаждане до специалист от „Дезинсект“ ООД. Времетраене от 3 до 10 минути.

Вашето обаждане е ценен източник на информация за нашите специалисти. Колегите, които ще обработят Вашето запитване ще Ви зададат различни въпроси с цел да установят колко сериозен е проблема с осите и какъв подход за неговото решаване би бил най-удачен. Ще планираме обработването на Вашия обект съобразно най-удобното за Вас време на деня, така че да не се налага да съобразявате ежедневните си ангажименти с времето на третиране. След като приключим разговора ще получите sms  с потвърждение на точната дата, час и стойност на обработката, както и електронна служебна карта на служителят, който ще я извърши с негов телефон. Според конкретния случай, броят на осилата, степента на разпространение на осите или местата в които осите са направили гнезда, времето за обработка може да бъде между 30 минути и един час. Обърнете внимание, че понякога в къщи с големи дворове и няколко стопански постройки е много вероятно да има повече от едно осило.

2. Оглед. Времетраене – до 10-15 минути.

При пристигане на място нашият екип ще извърши мониторинг на ситуацията. От голямо значение е да се установи броят на осилата, тяхното местонаходжение и населеност. Ако живеете в къща имайте предвид, че гнездото/ гнездата на осите  могат да се намират и в подпокривните простанства, до където достъпът е по-труден. Възможно е да нямате представа, че над главата Ви има гнездо на оси.

След извършване на огледа, нашите специалисти ще знаят какъв подход да изберат, за да гарантират решаването на проблема в борба с оси с най-висока степен на успех!

3. Същинска обработка.
Времетраене – 40 – 60 минути.

След извършването на оглед нашите специалисти ще пристъпят към извършване на обработката на местата, където са установени гнездата на насекомите. Самото третиране срещу оси се извършва при спазване на всички изисквания за безоспасност. Служителите на „Дезинсект“ ООД са снабдени със защитно и помощно оборудване от най-висок клас, така че да бъдат изцяло защитени при завършване на третирането. Винаги съветваме нашите клиенти по време на обработката да пазят дистанция от мястото, което се обработва против оси. Самото пръскане осите определят като нападение и започват да отделят феромон, който останалите индивиди от гнездото приемат като сигнал за помощ срещу възникналата заплаха. Ефектът на препарата е мигновен спрямо осите в гнездото и с действие срещу тези, които се връщат в него по-късно.

Ако във Вашия двор или къща открием осило закрепено под покрива, на греда, дърво, стреха или др., нашите специалисти ще го свалят и изнесат извън имота Ви, спазвайки правилата за безопасност.

4. Карантинен период.

Пръскане срещу оси най-често касае външни открити площи, дървета, или постройки в които не живеят хора, така че карантинен период не е необходим.

В редките случаи, в които се забелязват гнезда на оси в обитаеми от хора тавански помещения, ние от „Дезинсект“ ООД препоръчваме 30 минути карантинен период за обитателите, за да бъдат избегнати неприятни дразнения в носоглътката и дихателния тракт.

Запомнете! Ужилване от оса освен неприятно и болезнено, може да има дори фатални последствия в случай, че човек е алергичен. Ако ви ужили оса и нямате под ръка противоалергичен препарат можете да натъркате ужиленото място с чесън, да изстискате няколко капки сок от лимон, или да го обработите с обикновен тампон с оцет. Затова не се борете сами с тях! Доверете се на фирма за пръскане срещу оси „Дезинсект“ ООД. Ние ще се погрижим за осите и за вашето здраве!

Борба с оси!

Дезинсект дава 100% гаранция за качество! Сертифицирани сме по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на Дезинсект преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Ако търсите професионална фирма за пръскане срещу насекоми, обадете се!

Обадете се тук

Партньори