Ухапване от дървеници? Как да се справим с дървениците?

Цени

1 стая

60
00
лв.
  • до 25 м2

2 стаи

90
00
лв.
  • до 50 м2

3 стаи

120
00
лв.
  • до 80 м2

4 стаи

140
00
лв.
  • до 150 м2

*Посочените цени са с ДДС. Максимална ефективност се постига при 2 последователни обработки през 10-14 дни. Второто пръскане против дървеници има за цел да доубие новоизлюпеното поколение. При тежки случаи може да се наложи и трето пръскане срещу дървеници.

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.

Какво ще научим от статията : Ухапване от дървеници. Как да разберем, че сме нахапани от дървеници?

Как да разберем, дали имаме дървеници в къщи? Лекарство против дървеници? Опасни ли са дървениците за хората? Как да се справим с дървениците. Препарат против дървеници. Ухапване от дървеници: Дървениците са кръвосмучещи насекоми, нападащи човека в неговите жилища. Дървениците са дребни насекоми, които често живеят в мебели, матраци,  дивани, зад картини, под тапети, в контакти.  Ухапванe от дървеница може да причини сериозни алергични реакции.  С кръв се хранят както възрастните, така и техните по-дребни по размер нимфи. Дървениците са активни предимно през нощта.  Ухапванията са  най-често на зони, изложени по време на сън, като лицето, шията и ръцете. Повечето ухапвания от дървеници в началото са безболезнени, но по-късно се превръщат в сърбящи зачервени подутини или така наречените пъпки от дървеници. Ухапване от дървеници Ухапване от дървеници сн. Интернет  Хората, които не осъзнават, че имат нападение от дървеници, могат да отдадат сърбежа и появата на други причинители, като например комари.

Как да разберем дали имаме дървеници  в къщи?

Как да разбера имам ли дървеници в къщи? За установяване наличие на дървеници е необходимо да се проведе пълна визуална инспекция. Ако не сте сигурни в определане и установяване на тези вредители, се обърнете за помощ към професионалисти по контрол на вредителите (ДДД фирми). За наличие на дървеници се съди от малки кафеникави петна по повърхностите – остатъци от преработката на кръвта на хората, снесени яйца, или останки от стари съблекла след преминаването на нимфите към по-горен стадий. Често пъти и при по – сериозен проблем,  наличието на вредители се установява и по специфична неприятна миризма. Можем ли да се справим или трябва да извикаме фирма за борба с дървеници? За да се справим с тези паразити е необходимо използването на ефективни химически препарати за унищожаване на вредни нассекоми (инсекти). По-голяма част от тези препарати са разрешени за използване само от професионални фирми за пест контрол. Преди да се обърнете към такава фирма за пръскане против дървеници е необходимо да  направите подготовка за по-ефективно справяне с проблема: Изперете спалното бельо, завесите и други материи, които са били в контакт с вредителите с гореща вода. По възможност третирайте други предмети, които не могат да се измият, в сушилня при висока температура за 30 минути. Използвайте твърда четка, за да изтъркате шевовете на матрака, за да отстраните дървениците и техните яйца, преди да почистите с прахосмукачка.

Препарат против дървеници

Инсектицидите са  основно средство за  борба с тези вредители. Използването им изисква спазване на мерки за безопасност, свързани със здравето на хората и домашните любимци. Препоръчваме да се обърнете към специалист по борба с вредителите, който да прилага подходящите инсектициди. Не се опитвайте да използвате  инсектициди, обозначени за борба с други насекоми. Ако търсите лицензирана ДДД фирма за борба с дървеници за ефективно пръскане против дървеници, свържете се с нас! Ще Ви помогнем!
“Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!
Girl in a jacket 0884103040
Обадете се тук