Ухапване от дървеници? Как да се справим с дървениците?

Цени

1 стая

55
00
лв.
  • до 25 м2

2 стаи

75
00
лв.
  • до 50 м2

3 стаи

95
00
лв.
  • до 80 м2

4 стаи

110
00
лв.
  • до 150 м2

*Посочените цени са с ДДС. Максимална ефективност се постига при 2 последователни обработки през 10-14 дни. Второто пръскане против дървеници има за цел да доубие новоизлюпеното поколение. При тежки случаи може да се наложи и трето пръскане срещу дървеници.

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.

Дървеници

РЕШЕНИE ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ДЪРВЕНИЦИ С ПАРА

Температурите, произвеждани от преносимите парни модули, са повече от достатъчни, за да убият дървениците и техните яйца при контакт. Третирането с пара против дървеници ни позволява да обработваме всички повърхности на матраци, пружини и мека мебел.

Какво ще научим от статията : Ухапване от дървеници. Как да разберем, че сме нахапани от дървеници?

Как да разберем, дали имаме дървеници в къщи? Лекарство против дървеници? Опасни ли са дървениците за хората? Как да се справим с дървениците. Препарат против дървеници. Ухапване от дървеници: Дървениците са кръвосмучещи насекоми, нападащи човека в неговите жилища. Дървениците са дребни насекоми, които често живеят в мебели, матраци,  дивани, зад картини, под тапети, в контакти.  Ухапванe от дървеница може да причини сериозни алергични реакции.  С кръв се хранят както възрастните, така и техните по-дребни по размер нимфи. Дървениците са активни предимно през нощта.  Ухапванията са  най-често на зони, изложени по време на сън, като лицето, шията и ръцете. Повечето ухапвания от дървеници в началото са безболезнени, но по-късно се превръщат в сърбящи зачервени подутини или така наречените пъпки от дървеници. Ухапване от дървеници Ухапване от дървеници сн. Интернет  Хората, които не осъзнават, че имат нападение от дървеници, могат да отдадат сърбежа и появата на други причинители, като например комари.

Как да разберем дали имаме дървеници  в къщи?

Как да разбера имам ли дървеници в къщи? За установяване наличие на дървеници е необходимо да се проведе пълна визуална инспекция. Ако не сте сигурни в определане и установяване на тези вредители, се обърнете за помощ към професионалисти по контрол на вредителите (ДДД фирми). За наличие на дървеници се съди от малки кафеникави петна по повърхностите – остатъци от преработката на кръвта на хората, снесени яйца, или останки от стари съблекла след преминаването на нимфите към по-горен стадий. Често пъти и при по – сериозен проблем,  наличието на вредители се установява и по специфична неприятна миризма. Можем ли да се справим или трябва да извикаме фирма за борба с дървеници? За да се справим с тези паразити е необходимо използването на ефективни химически препарати за унищожаване на вредни нассекоми (инсекти). По-голяма част от тези препарати са разрешени за използване само от професионални фирми за пест контрол. Преди да се обърнете към такава фирма за пръскане против дървеници е необходимо да  направите подготовка за по-ефективно справяне с проблема: Изперете спалното бельо, завесите и други материи, които са били в контакт с вредителите с гореща вода. По възможност третирайте други предмети, които не могат да се измият, в сушилня при висока температура за 30 минути. Използвайте твърда четка, за да изтъркате шевовете на матрака, за да отстраните дървениците и техните яйца, преди да почистите с прахосмукачка.

Препарат против дървеници

Инсектицидите са  основно средство за  борба с тези вредители. Използването им изисква спазване на мерки за безопасност, свързани със здравето на хората и домашните любимци. Препоръчваме да се обърнете към специалист по борба с вредителите, който да прилага подходящите инсектициди. Не се опитвайте да използвате  инсектициди, обозначени за борба с други насекоми. Ако търсите лицензирана ДДД фирма за борба с дървеници за ефективно пръскане против дървеници, свържете се с нас! Ще Ви помогнем!
“Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!
Girl in a jacket 0884103040

Препарати против дървеници

Можем ли да се справим сами с дървениците?

При по- малка популация на дървеници можете да се справите и сами с най- добрите препарати срещу дървеници - капан за дървеници, спрейове против дървеници, димки против дървеници. Разгледайте ги тук!

ЗАЩО ДА
ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Сертифицирани сме по

  • ISO БДС ISO EN 45001:2018 (безопасни условия на труд)
  • БДС ISO EN 14005:2015 (опазване на околната среда)
  • БДС ISO EN 9001:2015 (качество) и международен серификат за професионална борба с вредители CEPA.
  • Второ посещение от супервайзор, ако не сме се справили с проблема!
  • ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ, АКО ДО 30 ДНИ НЕ РЕШИМ ПРОБЛЕМА ВИ!

ТУК СМЕ, ЗА ДА
ВИ ПОМОГНЕМ!

Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Партньори

Дървеници във Вашия бизнес?

За да защитите здравето и безопасността на вашия персонал, гости или пациенти, както и репутацията на вашия бизнес, дървениците трябва да се наблюдават последователно във

Виж още →

Последвайте ни в социалните мрежи

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци.

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци

Научете повече

За кърлежите

Кърлежите живеят във висока трева и в гористи райони, особено в хладни, влажни, зрели гори с гъст подлес. Те също се срещат в краищата на горите близо до тревни площи или полета, но рядко в тревни площи, които са твърде сухи и горещи.

Кърлежите чакат в храсталака животно или човек да се разминат, след което хващат козината или кожата и пълзят нагоре по крака. Те не летят, не скачат и не падат от дървета. Необходими са им около 30 минути до един час, преди да вкарат хранещите се части в кожата.

Вече сте наясно, че съжителствате с кърлежи. И въпреки многобройните Ви опити да се отървете от тях, все още нямате резултат. Какво да очаквате, когато ни повикате, за да Ви помогнем?

Стъпка 1

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете , за да може колегата да установи от къде влизат гризачите.

Научете повече

Как да се отърва от бълхи?

Собствениците на котки или кучета трябва внимателно и редовно да проверяват домашните любимци за бълхи.

Предлагат се продукти срещу бълхи и предписани от ветеринарен лекар за третиране на заразяване с бълхи по домашни любимци, въпреки че също така остава наложително да се третира цялата къща за отстраняване на бълхи.

Трябва да се свържете с професионалист по борба с вредители, за да имате окончателен ефект в борба срещу бълхи.

Научете повече

Какво ядат бълхите?

Възрастните бълхи разчитат на топлокръвни гостоприемници за хранене. Честотата и продължителността на хранене варира при различните видове.

Устната част на бълхите е модифицирана, за да пробие кожата на гостоприемника и да смуче кръв. Ухапване от бълхи често причинява дразнене и в екстремни случаи може да доведе до вторични инфекции. Ларвите се хранят с косми, частици кожа и изпражнения на възрастни бълхи.

Дезинсект ООД

Получете оферта

За услуга

Очаквайте специалист от нашия екип да се свърже с Вас.