Дървеници в къщи след отпуск?

Цени

1 стая

50
00
лв.
  • до 25 м2

2 стаи

70
00
лв.
  • до 50 м2

3 стаи

90
00
лв.
  • до 80 м2

4 стаи

110
00
лв.
  • до 150 м2

*Посочените цени са с ДДС. Максимална ефективност се постига при 2 последователни обработки през 10-14 дни. Второто пръскане против дървеници има за цел да доубие новоизлюпеното поколение. При тежки случаи може да се наложи и трето пръскане срещу дървеници.

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.


дървеници в къщи„Дезинсект“ ООД Ви информира, че сигналите за наличие на дървеници се увеличават в сравнение с второто тримесечие на текущата година. Отдаваме завишения брой сигнали за дървеници на сезона на отпуските, респективно, по- лесното им пренасяне чрез багаж от хотели, обществен транспорт  в дома. Тъй като дървениците се размножават  бързо, само за шест месеца, една дървеница може да доведе до масивно проблемно заразяване с повече от 13 000 дървеници. Вместо да губите време да се чудите как сами да се отървете от дървениците, обадете се на фирма за борба с дървеници, които да се погрижат за заразяването с дървеници. Наемането на ДДД фирма може да премахне проблемите ви с дървеници завинаги.

как се пренасят дървенициКак се пренасят дървеници?

Дървениците нямат крила, така че разчитат на животни или хора да ги пренасят от едно място на друго. Те обикновено влизат в дома ви след нощно пътуване – като ги пренасяте с багажа или дрехите си. Или могат да влязат в дома ви, ако внесете мебели втора употреба, които са заразени.

Ухапвания от дървеници

ухапване от дървенициПрез деня дървениците се крият в тъмни необезпокоявани зони на дома ви, като мебели, первази, килими и дори тапети, което ги прави много трудни за забелязване. Топлината и въглеродният диоксид, които хората излъчват, са това, което привлича дървеници към нас. Дървениците са активни през нощта. Ако подозирате, че може да имате заразяване с дървеници, трябва да проверите тялото си за ухапвания, както и малки червени петна от фекална материя по леглото си.

Ухапванията от дървеници имат различен ефект при различните хора. При някои хора е възможно да няма никакви симптоми към ухапвания от дървеници. Други хора обаче реагират на ухапвене от дървеници. Ухапвания от дървеници понякога могат да се появят в стегнати линии с много, малки, червени белези, където множество дървеници се хранят от открита зона. Причиняват сърбеж. Не е известно дървениците да пренасят заразни болести.

Борба с дървеници

борба с дървеници в къщи

Ето как ние от „Дезинсект“ ООД ще Ви помогнем в борбата с дървениците!

Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!

Обадете се сега 070014548

Обадете се тук