Борба с вредители – ДДД обработка на входове

до 8 етажа

Вход + мазета
89
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 15 етажа

Вход + мазета
139
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

Апартамент

до 100 м2
25
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

*всеки живущ може да заяви обработка на апартамента си, когато обработваме входа и да се възползва от промоционална цена от 25 лв. за жилища до 100 м2.

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.

Когато живеещите в кооперация решат да се обърнат към фирма за борба с вредители обикновено причината може да е в три вида вредители- големи черни хлебарки, гризачи и/ или бълхи. Тази борба с вредители е изключително важна за елиминирането на проблеми от всякакво естество с гореописаните вредители- в тази статия ще ви разкажем кога имате нужда от фирми за борба с вредители, какво да очаквате от посещението, какви са спецификите на ДДД обработка на жилищни входове.

Пръскане против хлебарки

Пръскане против хлебаркиНай- често срещаният казус в жилищни входове са големите черни хлебарки. Те обитават най- вече общите помещения и въздушните възглавници на блоковете. Тези въздушни възглавници имат въздушни отвори за циркулация на въздуха, до които отвори имат достъп и птиците, в частност гълъбите. Изпражненията на гълъбите осигуряват хранителните вещества на големите черни хлебарки. През пролетта и есента, когато има температурни амплитуди хлебарките изпитват дискомфорт и се разпространяват надолу по сградата и мазетата. И в този момент повечето хора търсят фирма за пръскане срещу хлебарки.

Площите, които се обработват от фирма за борба с вредители са именно въздушните възглавници, стълбище, мазета, вертикалните щрангове (при свръхпопулации). Ние, от Дезинсект ООД, препоръчваме и обработка на жилищата на първи и последен етаж, паралелна с ДДД обработката на входовете, тъй като тези жилища са най- уязвими. Няма карантинен период и процесът по обработка обикновено отнема между 30 и 60 минути. При необходимост втора обработка се извършва след 7 дни, като е съобразена с биологичния цикъл и остатъчното действие на препаратите. За окончателно справяне с хлебарките, свържете се с фирма за пръскане срещу хлебарки.

Борба с гризачи

Когато повикате фирма за борба с гризачи за жилищни входове най- често става дума за плъхове. Те обикновено населяват мазетата, тъй като там имат достъп до постоянен водоизточник. Придвижват се по ревизионни шахти. При дератизационни мероприятия на входове от фирма за борба с вредители обикновено се поставя отрова, която е  с бавно действие предвид факта, че гризачите са топлокръвни същества. Обикновено плъховете умират от задушаване на открити места. Вторична обработка се извършва между 3 и 5 ден след първоначалната при необходимост.

Пръскане против бълхи

пръскане против бълхиВ над 98% от случаите на наличие на плъхове последващ казус са бълхите, тъй като те плъховете са гостоприемници на бълхи. При пръскане срещу бълхи от фирма за борба с вредители се обработват най- вече мазетата, но е важно да знаете, че има карантинен период от 20 минути.  Обработката на стълбището обикновено се съобразява като часови диапазон, когато има най- малко движение в общите части. При необходимост втора обработка се извършва след 7 дни, като е съобразена с биологичния цикъл и остатъчното действие на препаратите. За окончателно справяне с бълхите, свържете се с фирма за пръскане срещу бълхи.

“Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!

Обадете се сега 070014548

Обадете се тук

Борба със змии

ЦЕНИ Третиране на открити площи 0,90 лв./л.м. С включен ДДС Време за реакция до 48 часа Сертификат за препарата Инструктаж за превенция ПОРЪЧАЙТЕ ТУК Борба

Виж още →