Хотели

Свържете се с нас, за да помогнем!

КОНТРОЛ НА ВРЕДИТЕЛИ В ХОТЕЛИЕРСКАТА ИНДУСТРИЯ

Добре дошли гости, а не вредители

Вашите гости не биха се задоволили с по-малко от петзвездно обслужване. Така че защо трябва да имате работа с доставчици, които не държат тежестта си?

В Orkin вярваме, че търговският контрол на вредителите трябва да ви накара да се чувствате по-уверени – не по-стресирани. Ето защо повече от век ние помагаме на хотели като вашия да предотвратят вредители като дървеници без главоболие.

Нашият пакет Hospitality Precision Protection™ прави лесно предотвратяването на заразяване с обикновени хотелски бъгове, комбинирайки подкрепен от науката експертен опит и индивидуален подход към вашите уникални нужди.

Що се отнася до нахлуването на работното ви място, вредителите не правят разлика – през цялата година, навсякъде с вода, храна и подслон, подходящи за различни вредители по различно време. Може би вече знаете някои от основните мерки, които вие и вашият доставчик на контрол върху вредителите можете да предприемете, за да предотвратите нашествието на вредители, но знаете ли, че контролът на вредителите има сезонност?

Докато планираме живота си около четири сезона в една календарна година, вредителите остават заети през шест различни периода от годината. Вредителите имат пикови сезони за приютяване, роене, размножаване, подготовка и нахлуване, както и висок сезон за заразяване. И така, как да създадете ефективна програма за интегрирана борба с вредителите (IPM), която не изисква 24/7 бдителност от вас, особено през най-натоварените месеци от годината?

Знаейки кои вредители да наблюдавате през цялата година, може да ви помогне да установите най-добрите превантивни мерки за вашето конкретно местоположение и индустрия. Например, ако вашето съоръжение работи в регион, който е горещ и влажен през юли и август, ще искате да удвоите лечението срещу комари и мухи, пренасящи болести. Или, ако работите през снежни зимни месеци, знаейки, че вредители като гризачи и смрадливци търсят да се настанят уютно на работното ви място, може да определи следващите стъпки, за да ви помогне с превенцията, особено по време на ваканционната бързина .

Разбира се, има някои вредители, които винаги са заплаха, независимо от сезона. Специфичните за индустрията проблеми с вредителите също са нещо, което трябва да поставите на радара си; дървениците могат да ударят индустриите за хотелиерство и здравеопазване по всяко време, а вредителите по съхраняваните продукти могат да бъдат открити през всеки сезон, ако работите в логистиката или хранително-вкусовата промишленост. Не забравяйте да проведете разговор с вашия доставчик на контрол върху вредителите относно превантивните мерки и текущото наблюдение, които можете да приложите, за да спрете проблем, преди да е започнал.

Когато става въпрос за избягване на скъпоструващи нашествия, знанието за сезонността на вредителите може да информира за най-добрите ви практики и да направи всичко различно. За други най-добри съвети и най-добри практики, персонализирани за вашата индустрия, както и видове допълнителни услуги, които да ви помогнат да поддържате вашето съоръжение чисто и защитено, изтеглете нашето безплатно Ръководство за търговски контрол на вредителите . Внедряването на тези решения ще върне фокуса ви там, където искате да бъде – върху управлението на вашия бизнес, а не върху управлението на вредители.

ЗАЩО ДА
ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Сертифицирани сме по

  • ISO БДС ISO EN 45001:2018 (безопасни условия на труд)
  • БДС ISO EN 14005:2015 (опазване на околната среда)
  • БДС ISO EN 9001:2015 (качество) и международен серификат за професионална борба с вредители CEPA.
  • Второ посещение от супервайзор, ако не сме се справили с проблема!
  • ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ, АКО ДО 30 ДНИ НЕ РЕШИМ ПРОБЛЕМА ВИ!

Хотели

Вашите гости не биха се задоволили с по-малко от петзвездно обслужване. Така че защо трябва да имате работа с доставчици, които не държат тежестта си?

Вредителите могат да имат тежки последици за хотелиерския бизнес, така че предпазването от тях е от ключово значение. Гостите, персоналът и посетителите трябва да бъдат защитени от рисковете за здравето и безопасността, които идват с вредителите. Хотелите и търговските кухни трябва да защитят трудно спечелената репутация на своята марка и положителното клиентско изживяване, особено в днешната епоха, когато отзивите се споделят онлайн на мига.

Въз основа на подробна оценка на вашите помещения, Rentokil ще разработи програма за управление на вредителите, която да отговори на вашите нужди, като вземе предвид фактори като структурна цялост, натиск от вредители в околната среда и потенциал за дейност на вредители. След това нашите експерти по контрол на вредителите ще разработят цялостен план за осигуряване на денонощна защита срещу вредители.

Защита на хотели и ресторанти от скъпи нашествия на вредители

Нашият интегриран подход за управление на вредителите помага на хотелите и ресторантите безопасно да спазват законодателните и одиторските изисквания и да избягват отрицателни въздействия върху бизнеса от нарушаване на хигиенните разпоредби, съдебни спорове, недоволни гости и увреждане на репутацията и марката.

Нашият опит предоставя водещи в индустрията решения за ключовите зони във вашия хотел и ресторант за предотвратяване и контрол на нашествията от вредители. Тъй като гостите изискват по-високи стандарти, холистичният подход помага на вашия бизнес да отговори на променящите се нужди на клиентите.

Успешното управление на хотел изисква много предприемачески умения. Друго основно правило: никой клиент не обича да споделя стаята си с неканени гости. Следователно Rentokil предприема професионален контрол на вредителите за множество големи хотелски вериги и отделни фирми, което ефективно предотвратява нежеланите посетители.

И дори ако някой вредител успее – както при неотдавнашната епидемия от  дървеници  – Rentokil бързо овладява ситуацията. Когато става въпрос за заразяване с дървеници, Rentokil помага на хотелиерите в цялата страна бързо да изкоренят проблема. Предоставяме на персонала на хотела полезни информационни материали.

Холистично решение за хигиена на вредители във вашия хотел

Със сигурност отдавате голямо значение на безупречната репутация на вашата компания. Ето защо ние разработихме инструменти, които ви позволяват лесно да идентифицирате потенциални опасности от вредители във вашия хотел.

Например, разгледайте демонстрация на  myRentokil  – нашето новаторско уеб базирано решение за документиране на вредители. Можете също така да въведете вашите данни чрез нашата форма за контакт. След това ще уредим един от нашите опитни експерти по вредители да се свърже с вас и да обсъди вашите специфични нужди за борба с вредителите. В резултат на това получавате специално разработена програма за борба с вредителите, която елиминира слабите места в работата на вашия хотел по отношение на риска от нашествие от вредители.

ТУК СМЕ, ЗА ДА
ВИ ПОМОГНЕМ!

Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Научете повече

какво знаем и не знаем за хлебарките?

Хлебарките са преносители на най-различни болестотворни бактерии (коремен тиф, холера, дезинтерия и др.). Често повръщат смляната от тях храна върху нашите хранителни източници. По този начин възможността за предаването на заразата нараства значително.

Партньори

Последвайте ни в социалните мрежи

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци.

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци

Научете повече

За кърлежите

Кърлежите живеят във висока трева и в гористи райони, особено в хладни, влажни, зрели гори с гъст подлес. Те също се срещат в краищата на горите близо до тревни площи или полета, но рядко в тревни площи, които са твърде сухи и горещи.

Кърлежите чакат в храсталака животно или човек да се разминат, след което хващат козината или кожата и пълзят нагоре по крака. Те не летят, не скачат и не падат от дървета. Необходими са им около 30 минути до един час, преди да вкарат хранещите се части в кожата.

Вече сте наясно, че съжителствате с кърлежи. И въпреки многобройните Ви опити да се отървете от тях, все още нямате резултат. Какво да очаквате, когато ни повикате, за да Ви помогнем?

Стъпка 1

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете , за да може колегата да установи от къде влизат гризачите.

Научете повече

Как да се отърва от бълхи?

Собствениците на котки или кучета трябва внимателно и редовно да проверяват домашните любимци за бълхи.

Предлагат се продукти срещу бълхи и предписани от ветеринарен лекар за третиране на заразяване с бълхи по домашни любимци, въпреки че също така остава наложително да се третира цялата къща за отстраняване на бълхи.

Трябва да се свържете с професионалист по борба с вредители, за да имате окончателен ефект в борба срещу бълхи.

Научете повече

Какво ядат бълхите?

Възрастните бълхи разчитат на топлокръвни гостоприемници за хранене. Честотата и продължителността на хранене варира при различните видове.

Устната част на бълхите е модифицирана, за да пробие кожата на гостоприемника и да смуче кръв. Ухапване от бълхи често причинява дразнене и в екстремни случаи може да доведе до вторични инфекции. Ларвите се хранят с косми, частици кожа и изпражнения на възрастни бълхи.

Дезинсект ООД

Получете оферта

За услуга

Очаквайте специалист от нашия екип да се свърже с Вас.