ЦЕНИ - ПО ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА

Защита от нежелани птици

Кои са основните проблеми, които причиняват птиците вредители?
Има видове птици, заселили се в градските райони и могат да причинят вреди. Освен, че пренасят бълхи, кокошинки и дървеници, както прилепите, те могат и да нанесат структурни щети на сгради и витрини, разпространение на болести, акари и бактерии, задействане на аларми и увреждане репутацията на бизнеса.

Как работят ДДД фирмите за контрол на птиците?

Нашите висококвалифицирани техници ще инспектират често срещани горещи точки за птици във или близо до вашия имот, като проучат дейността и ще намерят всякакви гнезда. След като бъде извършена задълбочена проверка, ние ще подготвим специално решение за птици за вас, което включва нашите различни тактики за защита от птици. Ще обезопасим района и ще предотвратим заселването на птиците или изграждането на гнезда.

Защо да изберете професионална ДДД фирма за контрол на птици пред методите „Направи си сам“?

Нашите услуги за проверка на птици интегрират ефективни методи, персонализирани специално за вашия проблем, като същевременно ви спестяват пари и време. „Направи си сам“ контрол на птици се състои от много физически труд и скъпи материали. Те също така могат да причинят допълнителни щети на сградите, докато нашите са предназначени да защитят структурната цялост на вашата сграда. Особено важно за търговски или наследствени сгради.

Най-често срещани методи за справяне с птици?

Шишове срещу птици

Използват се проактивно преди птиците да започнат да гнездят, тъй като има опасност да се наранят, ако вече са започнали да изграждат гнездото си. При поставянето на шишове има ефект, както на невъзможност за изграждане на гнезда, така и ограничаване на изпражнения от гълъби, например, тъй като шишовете не позволяват на птиците да кацат.

Репеленти против птици

Обикновено са под формата на гелове. Съдържат етерични масла- естествени или синтетични. Имат отблъскващ ефект.

Плашила за
птици

Тук има огромно разнообразие от подбни приспособления за прогонване на птици. Имат светлоотразителни елементи или форма и размер, наподобяващи визия на хищни птици.

Светлина и звук против птици

Акустичните устройства могат да бъдат много ефективни при контрол на птиците вредители. Те доставят високочестотен тон, който не се чува от хората, но кара птиците да се евакуират от района. Това е чудесно решение за големи открити пространства или където други методи за контрол не могат да се използват.

Мрежа срещу
птици

За предпазване на различни видове насаждения от птици. Широките отвори позволяват да
проникват въздух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проникнат през
нея. Лека, здрава, лесна за поставяне. Не изисква специална конструкция.

Газови оръдия срещу птици

Oбикновено се използват за овощни градини, големи отворени пространства. Периодично издават звук, който плаши птиците.

При неограничен източник на храна трябва да се вземат мерки по ограничение достъпа на птиците до източника на храна!

Дезинсект дава 100% гаранция за качество! Сертифицирани сме по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на Дезинсект преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Обадете се тук

Партньори