Пръскане срещу бълхи

Цени

до 50 м2

55
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 100 м2

65
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 200 м2

80
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 300 м2

100
00
лв.
 • С включен ДДС
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.

Пръскане срещу бълхи

Бълхи– те са кръвопиещи насекоми. В средновековието бълхите наред с плъховете са били основен разпространител на чума. В наши дни бълхите не са вектор (прeносител) на заболявания.

Поради своята биология бълхите за много разпространени и изключително лесни за пренасяне. Както всички други кръвопиещи (комари, кърлежи, дървеници) и бълхите се ориентират по телесната температура. Поради тази причина с бълхи първо се заразяват домашните любимци (кучета и котки), както и селскостопанските животни (овце, кози, крави и др.),  и чрез тях се пренасят и на местата в които живеем. За разлика от дървениците, бълхите не са фоточувствителни и са активни както през деня, така и през нощта. Заради здравата си хитинова обвивка бълхите много трудно могат да бъдат смачкани. За да ги убиете собственоръчно е необходимо да ги стиснете между ноктите си. Естественото им местообитание е козината (космени покривки) затова най-често в домовете ни бълхите се укриват в естествени мъхести или вълнени материи – одеала, килими, черги, мъхести завивки, покривала на дивани и легла и др.

Преди обработка срещу бълхи е препоръчително всичко което може да се изпере на висока температура да бъде изпрано. Ако материята не позволява е необходимо да изложите засегнатите кувертюри на директна слънчева светлина за възможно по-дълго време през деня. Дори да сте направили това, задължително трябва да потърсите и помощ за пръскане срещу бълхи от професионална фирма за борба с вредителите.

Пръскане против бълхи в дома

пръскане срещу бълхиЗа пръскане срещу бълхи в “Дезинсект” ООД използваме контактни препарати с нервно-паралитично действие. На опръскване при вътрешни помещения подлежат всички повърхности включително подове, легла и дивани. Специалистите от нашата фирма за пръскане срещу бълхи са наясно как да извършат обработката, така че бълхите да бъдат повлияни изцяло. При пръскане срещу бълхи на вътрешни помещения задължително след изпръскването им трябва да затворите всички врати за да няма циркулация на въздух. Бълхите се повлияват изключително бързо след обработка – до 15 – 20 минути, след което можете да отворите и проветрите обработените помещения.

Пръскане за бълхи на мази и общи части

В помещения, в които сме провеждали дератизационни мероприятия (борба с гризачи) след настъпване на смъртта на гризачите бълхите ги напускат в търсене на нов гостоприемник. Отличително е, че поради нарушаване на процеса им на хранене те са изключително агресивни. В такива помещения използваме различни препарати (обикновено такива на прахова основа) с много дълго остатъчно действие. Това се налага, поради факта, че за разлика от дома, в мазите и другите общи части подовите повърхности са порести и биха поели течен препарат сравнително бързо, без да се осигури нормално време за неговата експозиция.

Пръскане против бълхи на външни площи

Обработката на външни площи е препоръчителна с оглед на това, че няма контрол върху преминаващите бездомни животни, които са преносител на бълхи. В този случай се използва комбиниран подход при пръскането срещу бълхи, като се съчетават елементи от двата метода описани по-горе.

Специалистите от нашата фирма за пръскане против бълхи са добре запознати с особеностите при пръскане против бълхи на различните видове повърхности, открити и закрити пространства, и затова препоръчваме да се обърнете към нас в случай, че установите наличие на бълхи във вашата собственост.

Защо да извикате фирма за пръскане срещу бълхи?

При използването на два вида препарати според локацията на заразяване – дом, двор или мазе е необходимо да знаете кой препарат и в какво количество да бъде използвано.  За да избегнете неприятните ефекти от неправилната употреба на препарати, свържете се с нас- лицензирана ДДД фирма за борба с бълхи !

“Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!

Обадете се сега 070014548

Обадете се тук