Борба със змии

ЦЕНИ

Третиране на открити площи

0,90 лв./л.м.
  • С включен ДДС
  • Време за реакция
  • до 48 часа
  • Сертификат за препарата
  • Инструктаж за превенция

Борба със змии

Змиите в България, макар и малко като видове- около 17, са масово защитен вид. Видовото разнообразие на змиите в България е сред високите за Европа.  Два вида отровни змии в България- усойницата и пепелянката- могат да са опасни за хората. Змиите се хранят с вредители- мишки, гризачи, гущери, птици и др.

борба със змииЗмиите обичат да се припичат на слънце, но не понасят горещините. Като студенокръвни организми акумулират поетата топлина. По време на горещини търсят място с прохлада- идеални са храсти или стаи/ помещения, в които биха могли да влязат. Запомнете, че змиите не нападат освен ако не са предизвикани. Ако срещнете змия на двора си опитайте се да не й препречвате пътя- те бягат много бързо.

За успешна борба със змии най- ключовото е превенцията.

Репеленти:

При забелязана змия на двора най- честата практика е употребата на репелент срещу змии и гущери. Прави се външен периметър, за да не влизат в двора ви. Обикновено действието на репелента е между 10 и 30 дни.

Почистване на висока растителност:

Тъй като змиите ползват високата растителност за скривалища от жегите е важно тя да бъде поддържана и почистена.

Дератизационни мероприятия:

При третиране на по- големи площи срещу гризачи се наблюдава и изчезване на змиите, тъй като основната им храна (мишки, гризачи) вече я няма. В такива ситуации змиите започват да търсят нови територии, на които има храна.

Ако имате притеснения винаги може да повикате фирма за борба със змии.

А ето тук можете на научите допълнителна информация за тези влечуги.

“Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!

Обадете се сега 070014548

Обадете се тук