Плъхове- как да изгоним плъхове? Борба с плъхове!!!

Плъхове- научете най-добрите методи за справяне с тях във вашия дом и как ние от Дезинсект ООД можем да помогнем при контрола на плъхове.

плъховеПлъхове в къщи повод за смях. Тези гризачи пренасят болести и могат да причинят щети на вашия дом. Борба с плъхове – от изключително значение е и тук ви даваме седем съвета са прогонване на плъхове.

Ето седем факта, които трябва да знаете, ако подозирате нашествие с плъхове и искате да знаете как да изгоните вредителя.

Плъхове в къщи- предупредителни знаци

Честите индикатори за проблем с тях включват намиране на изпражнения или доказателства за гризане, виждане на следи от плъхове, чуване на звуци от плъхове или скърцане в стените, миризма на мускус, намиране на дупки или дори ако видите мъртви гризачи.плъхове вкъщи

Бъдете в крак с ремонта и поддръжката на дома.

Контролирането на проблема с плъхове е колкото превенция, толкова и третиране. Запечатването на дупки във вътрешните и външните стени и подови настилки може да ограничи достъпа им до вашия дом. Плъхът може да прокара тялото си през всяко пространство, през което може да прокара главата си. И като  гризат с мощните си зъби, те могат да направят входна точка на всяка дупка с диаметър един сантиметър или повече. Поддържането на капаци на кошчетата за боклук и премахването на външни източници на вода правят вашия имот по-малко привлекателен за тези гризачи.

Премахнете начините за плъхове да се катерят в дома ви.

плъховеНякои плъхове са отлични катерачи и ще използват това умение добре, за да влизат в дома ви. За да се предпазите, уверете се, че няма клони на дървета, докосващи или простиращи се над линията на покрива ви. Отрежете клоните на дърветата да не са в близост с комуналните кабели, премахнете лозя като бръшлян от стените на дома си.

Блокирайте достъпа за плъхове, които се опитват да пробият тунел под дома ви.

Ако не могат да се качат в дома ви, плъховете може да се опитат да пробият тунел под него. Един от начините да ограничите този тип достъп е да поставите вътрешен двор или ред павета наравно със стената на дома ви, водеща далеч от него. Колкото по-далеч трябва да тунелира един гризач, толкова по-вероятно е да се откаже. Също така е препоръчително да поддържате широка, окосена площ около дома си. Плъховете не обичат да покриват големи количества открито пространство, без да има къде да се скрият.

Съхранявайте правилно храните, за да ограничите достъпа на гризачи.

Правилното съхранение на храната, използването на херметични контейнери и тежкотоварни съдове за боклук ще предпази плъховете да използват вашето пространство като източник на храна. Винаги съхранявайте храната си в стаи, до които плъховете нямат достъп.

Знайте разликата между това как да хванете плъх и как да убиете плъх.

Има смъртоносни и несмъртоносни начини за улавяне на плъх. Въпреки това, улавянето на плъхове в капани за жив улов означава, че ще трябва да намерите хуманен начин да ги преместите или да ги изхвърлите. Смъртоносните методи включват капани и примамки. Капаните ви позволяват да видите резултатите незабавно. Докато примамките често изискват плъх да изяде няколко дози, преди да влязат в сила и няма начин да разберете къде ще бъде плъхът, когато умре.борба с плъхове

Изберете правилния метод за контрол на плъхове за вашия дом.

Някои може да смятат, че не е нужно много опит за убиване на плъхове. Но използваният метод за контрол на плъхове може да ви помогне да избегнете мъртви плъхове в стените си. Най-добре да се консултирате с професионална ДДД фирма, за да определите най-ефективните методи за вашия дом.

Сив плъх- основни характеристики и любопитни факти!

Черен плъх

Дезинсект дава 100% гаранция за качество! Сертифицирани сме по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на Дезинсект преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

 

Обадете се сега 070014548

Обадете се тук

Черен плъх

Черен плъх- обща информация Черен плъх- произлиза от гористите области на Азия. Топлолюбив е, живее в по- топла и суха среда. Катери се много добре.

Виж още →