Хлебарки – как да се преборим с тях?

Цени

до 70 м2

55
00
лв.
 • С включен ДДС
 • до 70 м2
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 100 м2

65
00
лв.
 • С включен ДДС
 • до 100 м2
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

до 250 м2

75
00
лв.
 • С включен ДДС
 • до 250 м2
 • Време за реакция
 • до 48 часа
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

*за да Ви дадем гаранция от 6 месеца е нужно да се направи втора обработка на обекта (която също се заплаща) 15-20 дни след първоначалната. Ако след предприети 2 обработки и в рамките на 6 месеца проблемът се появи отново, третирането е за наша сметка.

Oбработки, които се извършват в деня на заявяването по настояване на клиента се таксуват с увеличение от 50% от стандартната обявена цена. За населените места извън градовете с офиси на „Дезинсект“ ООД се начислява такса „Транспорт“ в размер на 20.00лв на посещение.

Борба с хлебарките

Борба с хлебарки– хлебарките са често срещани насекоми. Особено в по- големите населени места. Има регистрирани над 4 500 вида в световен мащаб.  Най- често срещаните хлебарки в България са кафявата и черната хлебарка.  Хлебарките са фоточувствителни насекоми и най- често се срещат през нощта. В случаите, когато видите хлебарки през светлата част на денонощието има два варианта- или хлебарките са принудени да търсят храна през деня или заразеността на обитаваното помещение е прекалено голяма. Издържат на ниски температури и продължителен глад. Обикновено хлебарките влизат или през канализационната мрежа, или биват пренесени с багаж, кашони, палета и други.Препарати срещу хлебарки Хлебарките са изключително издръжливи на третиране насекоми. За съжаление пренасят над 40 болести и зарази – салмонела , дизентерия, коремен тиф, хепатит А, ако трябва да изброим някои от тях. Ето защо в случай, че хлебарките са се настанили удобно в дома Ви, е важно да предприемете незабавни действия. Борба с хлебарки

Премахване на хлебарки

За унищожаване на хлебарки в големите градове като София, Варна, Бургас , Пловдив, Плевен и др в домашни условия има няколко метода, които могат да ограничат разпространението на хлебарките в дома Ви. Ето някои съвета против хлебарки:
 • Съхранявайте хранителните продукти в стъклени и пластмасови съдове. По този начин храната няма да е достъпна за тях, тъй като хлебарките не могат да преминат през стъклена или пластмасова бариера;
 • Не оставяйте на открито остатъци от храна по масата или в неизмити чинии
 • Поддържайте хигиена и почиствайте основно поне един път седмично кухнята и банята, тъй като те са предпочитани помещения
 • Пръскане против хлебарки с продукти, които са достъпни в търговската мрежа;
Повечето народни популярни средства за унищожаване на хлебарки в домашни условия- цитруси, лют пипер, сапун, вазелин, дафинов лист за съжаление могат да ги забавят, но не и  премахнат окончателно.

Борба с хлебарки

В борбата срещу хлебарките Ви препоръчваме да използвате професионална ДДД фирма за унищожаване на хлебарки за постигане на окончателен резултат. Причините са, че хлебарките развиват устойчивост към химикалите, най- вече свободно продаващите се в търговската мрежа и биологичната им особеност за изключително бързо възпроизвеждане. Дори при изтребване на възрастните хлебарки след няколко дни до седмици е вероятно да се появят нови, малки хлебарки, които са се излюпили от снесените и неунищожени яйца.

Фирма за пръскане срещу хлебарки

Фирма за пръскане срещу хлебаркиНие от “Дезинсект” ООД предлагаме професионална услуга по унищожаване на хлебарки в жилищни площи, търговски и обществени обекти в Бургас, Добрич, Плевен, София, Пловдив, Плевен , както и други населени места в България. Пръскането срещу хлебарки от нашата ДДД фирма се осъществява със сертифицирани препарати с най- добро качество и ефективност, като те са напълно безвредни за хората и домашните Ви любимци, не са канцерогенни при спазване на всички инструкции  и не влияят негативно на околната среда. След пръскане за хлебарки  помещенията  трябва да се проветрят за период от 15 до 30 минути с цел изсъхване на разтвора. Тази мярка за дезинсекция може се извърши  еднократно или да бъде чрез абонаментен план, при необходимост. Даваме 100% гаранция при борба с хлебарки.

Препарати за унищожаване на хлебарки

Най- масово разпространените препарати за унищожаване на хлебарки в търговската мрежа са гелове, капани, спрейове. Но  конвенционалните препарати са с ограничени дози, тъй като концентрацията на активни вещества е много по- ниска в сравнение с препаратите за професионална употреба. Поради тази причина действието на конвенционалните препарати не винаги е достатъчно ефикасно в борбата с хлебарките. Фирми за унищожаване на хлебарки използват химични средства  като фумигация, пулверизация и репеленти . Макар и някои от тях не особено популярни в България като репелентите , са доказали своята ефективност. В допълнение, и по- високата концентрация на активните вещества гарантира максимален ефект за изтребване  хлебарки. Ако търсите лицензирана ДДД фирма за унищожаване на хлебарки с ефективно пръскане срещу хлебарки, свържете се с нас! Ще Ви помогнем!
“Дезинсект”  ООД дава 100% гаранция за качество! ДДД фирма за борба с вредители, сертифицирана по ISO  БДС ISO EN 45001 : 2018 (безопасни условия на труд), БДС ISO EN 14001 : 2015 (опазване на околната среда), БДС ISO EN 9001 : 2015 (качество)и международен сертификат за професионална борба с вредители CEPA. Специалистите на “Дезинсект” ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем с вредители!
Хлебарки- какво знаем и не знаем за тях?
Girl in a jacket 0884103040
Обадете се тук

Хлебарки вкъщи- какво ги привлича и как мога да ги спра да влизат в дома ми ? Полезни съвети за борба с хлебарките. Борба срещу хлебарки в домашни условия.

Цени Хлебарки до 70 м2 55 00 лв. С включен ДДС до 70 м2 Време за реакция до 48 часа Сертификат за препарата Инструктаж за

Виж още →