Ресторанти

Свържете се с нас, за да помогнем!

FOODSERVICE ПРОТИВ ВРЕДИТЕЛИ ЗА РЕСТОРАНТИ И КУХНИ

Контрол на вредителите със страна на „Разбрахте това“

Вашите клиенти обичат вашата храна. Проблемът е, че вредителите също го правят. Ето защо ефективният търговски контрол на вредителите е от съществено значение за безопасното и печелившо управление на ресторант. С толкова високи залози не само всеки доставчик на услуги за борба с вредителите ще свърши работа.

Имате нужда от партньор за борба с вредителите, на когото можете да се доверите, за да свършите работата както трябва всеки път. Нашите професионалисти на Orkin помагат да се пазят вредителите от ресторанти и търговски кухни вече повече от век, а нашият пакет Restaurant Precision Protection™ предоставя доказани търговски решения за контрол на вредителите , за да отговори на уникалните нужди на вашата работа в сферата на храненето.

Нека си признаем: вие не навлязохте в този бизнес, за да се тревожите за грешки, но ние го направихме. Така че нека ние да се погрижим за вредителите, докато вие се грижите за вашите гости.

Проверка на вредители за мухи

Знайте къде се намирате с цялостна проверка на вредителите на вашето съоръжение. По време на този етап ще идентифицираме признаци на заразяване с мухи, ще проследим точките на влизане и ще определим какво ги е привлякло на първо място.

Светлинни капани за мухи

Хвърли светлина върху заразяването с мухи. Нашите най-съвременни LED капани за светлини за мухи привличат мухи към вътрешна, нетоксична лепкава дъска и предлагат надеждна производителност, по-ниска поддръжка, енергийна ефективност и са по-устойчиви от флуоресцентните ILT.

Изключване на вредители

Покажете на мухите, че не принадлежат. Спрете ги на вратата с нашите услуги за изключване чрез запечатване на пукнатини, инсталиране на врати и други продукти, които укрепват вашата сграда.

Почистете микробите на буболечките

Скърцащо чисто. Мухите намират и най-малките следи от мръсотия, така че ние ще ви дадем подробни насоки и препоръки, които да ви помогнат да изтъркате тези източници на храна.

Текущ мониторинг и защита от мухи

Ние ще помогнем да се уверим, че планът за контрол на мухите работи и досадните мухи стоят настрана.

Традиционно възстановяване

Предпочитаме превантивните методи пред традиционните лечения за борба с вредителите. Но в краен случай ще свършим работата с продукти като примамка за мухи, остатъчни и неостатъчни опции за третиране.

Нови гастрономически доставчици непрекъснато пренасят кулинарното разнообразие на света в нашите градове. Новите концепции за гастрономия все още обещават големи шансове за успех – при условие че успеете да бъдете бързи и все още на върха. Не можем да ви кажем коя регионална кухня ще бъде следващата. Но ние ще ви помогнем да създадете условия за успех: с професионална борба с вредителите. Защото не само вашите гости харесват вашия ресторант – разнообразие от различни вредители се чувстват магически привлечени от него.

Защото независимо дали управлявате 5-звезден ресторант или малък пъб, всяка индикация за нашествие от вредители във вашите помещения може сериозно да застраши репутацията ви. Като експерт по вредители с дългогодишен опит в кетъринг индустрията, ние от Rentokil знаем с какви предизвикателства трябва да се борите вие ​​като оператор. Тук си струва да предприемете действия, преди първите вредители да станат видими.

Защото, ако вредителите вече гнездят и се размножават във вашия район, заразата вече е напреднала и често е трудно да я овладеете сами. Нашите експерти по вредители притежават необходимата експертиза, ефективни продукти и необходимия дългогодишен практически опит в борбата с вредителите. По този начин могат бързо да се разпознаят първите признаци на нашествие от вредители, да се идентифицират причините и да се намерят безопасни решения, които защитават вашия бизнес в дългосрочен план.

С Rentokil можете да запазите бизнеса си свободен от вредни паразити и да се предпазите от потенциални щети за вашия имидж. С нашите експертни познания ние оценяваме риска на вашата компания и ви предоставяме индивидуални решения за оптимална защита срещу нашествие от вредители.

Предимствата на липсата на вредители:

  • Можете да управлявате бизнеса си с максимален капацитет
  • Вашите клиенти имат доверие в предлаганото качество
  • Вашите мерки ще бъдат признати от здравния отдел
  • Без увреждане на добрата ви репутация чрез отрицателни отзиви в онлайн портали
  • При необходимост клоновите дружества имат до себе си централен съветник на клиентите, с когото могат да се обсъдят комплексните услуги и съответно да се дефинира или промени гамата от услуги.

ЗАЩО ДА
ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Сертифицирани сме по

  • ISO БДС ISO EN 45001:2018 (безопасни условия на труд)
  • БДС ISO EN 14005:2015 (опазване на околната среда)
  • БДС ISO EN 9001:2015 (качество) и международен серификат за професионална борба с вредители CEPA.
  • Второ посещение от супервайзор, ако не сме се справили с проблема!
  • ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ, АКО ДО 30 ДНИ НЕ РЕШИМ ПРОБЛЕМА ВИ!

Ресторанти

Вашите клиенти обичат вашата храна. Проблемът е, че вредителите също го правят. Ето защо ефективният търговски контрол на вредителите е от съществено значение за безопасното и печелившо управление на ресторант. С толкова високи залози не само всеки доставчик на услуги за борба с вредителите ще свърши работа.

За повече информация относно предпазването от вредители в хотелиерството или за уговаряне на среща с някой от нашите опитни консултанти, моля, обадете ни се на:  тел. 08001718170 .

Вътрешни рискове от вредители за заведенията за обществено хранене

Много вредители могат да причинят вътрешни проблеми в зоните за приготвяне на храна и търговските кухни. Заведенията за обществено хранене са длъжни да одитират, за да покажат, че разполагат с адекватен контрол на вредителите, за да предотвратят нахлуването на плъхове, мишки, хлебарки и мухи в храните в складовете, зоните за приготвяне и кухнята.

Хлебарки и хлебарки в кухненските помещения могат да разпространят патогени като E. coli и салмонела.

Летящите насекоми могат да проникнат в кухнята през отворени прозорци и врати. Необходим е адекватен контрол на мухите в зоните за приготвяне на храна, за да се предпазят от мухи и свързаните с тях рискове от замърсяване.

Навлизането на мравки в зоните за приготвяне на храна може да доведе до замърсяване на храната и напитките.

Дейността на мишките в кухненските помещения може да разпространи болести и да зарази храната.

Рискове от вредители на открито за ресторантите

Гризачите в градините и вътрешните дворове не са единствените вредители, които могат да причинят проблеми на открито, отблъсквайки клиентите и увреждайки бизнеса и репутацията ви.

Плъховете в бирариите и паркингите могат да изплашат клиентите и да навредят на доброто ви име.

Мравките на открито могат да бъдат истинска неудобство за гостите, които се опитват да ядат или пият на открито.

Птици, градски гълъби и чайки , които гнездят или кацат в и около сградите, могат да причинят голямо излагане на птичи тор и отпадъци, като често се хранят с остатъци от храна от масите на открито.

Жиливите насекоми като оси и мухи могат да бъдат много досадни, да заразят храната и да създадат истинска неудобство за клиентите.

Професионални и устойчиви решения за борба с вредителите за вашата хотелиерска индустрия

Можем да ви помогнем да контролирате рисковете от вредители в съответствие с хранителните стандарти и съществуващите разпоредби за безопасност на храните. Нашите местни специалисти по контрол на вредителите разбират нуждите на индустрията на хотелиерството и нашите иновативни и устойчиви решения за контрол на вредителите ще ви помогнат да защитите бизнеса си.

Мишка RADAR – позволява бързо, ефективно и незабавно лечение. Капан за мишки без примамка, който дискретно улавя, елиминира и хигиенично затваря мишки, намалявайки риска от замърсяване.

AutoGate: Външен контрол на плъхове – осигурява бърз, ефективен и целенасочен контрол на плъхове. Това уникално и иновативно решение позволява стратегическо приложение на открито на примамка за плъхове, осигурявайки съответствие с нормативните изисквания (съгласно Регламента за биоцидните продукти), като същевременно осигурява незабавна, целенасочена защита срещу нашествия на плъхове на открито.

Контрол на птици и гълъби – нашите местни и опитни специалисти по птици предоставят дискретни, ефективни всеобхватни мерки за контрол на птици и гълъби и рентабилни, законни методи за защита срещу птици, без да им навредят.

Lumnia UV LED Fly Control – улавя мухи по-бързо от други сравними LED капани за насекоми, има 80% по-дълъг обхват от конвенционалните капани за мухи и може да спести до 70% енергия и 62% CO2.

Борба с летящи насекоми на открито – ние предлагаме набор от услуги за борба с летящи насекоми във и около открити зони на вашия бизнес, включително бирени градини, вътрешни дворове и места за отпадъци. Сред тях: мрежи против мухи, контрол на плодови мухи, контрол на оси.

Пълзящи насекоми – От хлебарки и хлебарки в търговските кухни до бирените градини и вътрешните дворове, залети от мравки, ние можем да предложим набор от дискретни решения за наблюдение и контрол на пълзящи насекоми, за да намалим риска от замърсяване на храни и напитки в заведенията за хранене.

ТУК СМЕ, ЗА ДА
ВИ ПОМОГНЕМ!

Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Научете повече

какво знаем и не знаем за хлебарките?

Хлебарките са преносители на най-различни болестотворни бактерии (коремен тиф, холера, дезинтерия и др.). Често повръщат смляната от тях храна върху нашите хранителни източници. По този начин възможността за предаването на заразата нараства значително.

Партньори

Последвайте ни в социалните мрежи

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци.

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци

Научете повече

За кърлежите

Кърлежите живеят във висока трева и в гористи райони, особено в хладни, влажни, зрели гори с гъст подлес. Те също се срещат в краищата на горите близо до тревни площи или полета, но рядко в тревни площи, които са твърде сухи и горещи.

Кърлежите чакат в храсталака животно или човек да се разминат, след което хващат козината или кожата и пълзят нагоре по крака. Те не летят, не скачат и не падат от дървета. Необходими са им около 30 минути до един час, преди да вкарат хранещите се части в кожата.

Вече сте наясно, че съжителствате с кърлежи. И въпреки многобройните Ви опити да се отървете от тях, все още нямате резултат. Какво да очаквате, когато ни повикате, за да Ви помогнем?

Стъпка 1

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете , за да може колегата да установи от къде влизат гризачите.

Научете повече

Как да се отърва от бълхи?

Собствениците на котки или кучета трябва внимателно и редовно да проверяват домашните любимци за бълхи.

Предлагат се продукти срещу бълхи и предписани от ветеринарен лекар за третиране на заразяване с бълхи по домашни любимци, въпреки че също така остава наложително да се третира цялата къща за отстраняване на бълхи.

Трябва да се свържете с професионалист по борба с вредители, за да имате окончателен ефект в борба срещу бълхи.

Научете повече

Какво ядат бълхите?

Възрастните бълхи разчитат на топлокръвни гостоприемници за хранене. Честотата и продължителността на хранене варира при различните видове.

Устната част на бълхите е модифицирана, за да пробие кожата на гостоприемника и да смуче кръв. Ухапване от бълхи често причинява дразнене и в екстремни случаи може да доведе до вторични инфекции. Ларвите се хранят с косми, частици кожа и изпражнения на възрастни бълхи.

Дезинсект ООД

Получете оферта

За услуга

Очаквайте специалист от нашия екип да се свърже с Вас.