ДДД
Услуги

Професионална дезинфекция на офиси, домове и производства

НАШИТЕ УСЛУГИ

„ДЕЗИНСЕКТ“ ООД подхожда към клиентите си с професионално отношение. При подписване на договор с „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД за абонаментно ежедневно, ежеседмично или ежемесечно обслужване, освен че получавате преференциална цена, ще получите и 100% гаранция за качествена услуга.

Защо са необходими професионални услуги за борба с вредители?

Има много причини да ги потърсите, когато се сблъскате с нашествие на някой вредител в дома си. Тези ползи надхвърлят просто освобождаването на вашия дом и семейство от неприятностите, които тези вредители носят със себе си.

Всъщност могат да ви помогнат да сте в безопасност и крепко здраве. Контролът на вредителите е необходим във вашия дом и около имота ви, тъй като насекоми или гризачи могат да внесат болести, да ухапят или наранят вашето семейство и домашни любимци, да изложат храната ви на риск чрез замърсяване или да компрометират структурната цялост на къщата ви.

Когато решите да се свържете с фирма за вредители, вие избирате да запазите семейството и дома си в безопасност, здрави и свободни от всякакви потенциални опасности, които тези вредители могат да представляват за вашите близки.

5

причини защо професионалните услуги за борба с вредители са важни

Подходът „направи си сам“ за борба с вредители не винаги е достатъчен

Има много продукти, достъпни за потребителите, които ще твърдят, че ще избавят дома ви от неволите на нашествието на вредители. Въпреки че първоначално тези продукти може да изглеждат ефективни, те няма да премахнат завинаги заразяването с вредители.

Много от тези третирания не са в състояние да стигнат до корена на вашите проблеми с вредителите и имат ефективност само на повърхностно ниво, когато става въпрос за контролиране на заразени насекоми или гризачи.

Когато купувате продукт за борба с вредители в магазина, тези продукти обикновено ще ви помогнат само с вредители, които виждате да се разхождат из дома ви и във вашия имот. Източникът на повечето нашествия, независимо дали е гнездо на плъхове или колония от дървояди, обикновено не се вижда и не може да бъде достигнат с продукти за борба с вредители, които се продават свободно.

Ето защо е изключително важно да разчитате на фирми за борба с вредители. За да сте сигурни, че ще хванете нашествието си рано, преди да стане по-голямо и по-трудно за контролиране, свържете се със фирма за унищожаване на вредители при първото виждане на насекоми, гризачи, оси и други вредители, които могат да се чувстват удобно в дома ви.

ТУК СМЕ, ЗА ДА
ВИ ПОМОГНЕМ!

Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

Нашествието на вредители може да създаде здравословни проблеми за вас и вашето семейство

Според служители на общественото здравеопазване качественият контрол на вредителите се дължи на цялостното чисто качество на живот, на което ние се радваме всеки ден.

Това е така, защото без професионални услуги за борба с насекоми, борба с гризачи разпространението на болести чрез нахлуване на вредители би било много по-голямо.

Някои от вредителите, които най-често нахлуват в домовете ни, включително кърлежи, гризачи и комари, са способни да пренасят болести или вируси, които могат да допринесат за лошото здраве на собствениците на жилища. Гризачите, включително мишки и плъхове, могат да пренасят Hantavirus, който може да бъде животозастрашаващ за хората, причинявайки бъбречно увреждане или недостатъчност.

Въпреки че не са толкова непосредствено опасни като хантавируса, кърлежите могат да заразят хората с лаймска болест, която причинява грипоподобни симптоми и в някои случаи може да бъде фатална, ако не се лекува своевременно с антибиотици.

Вредителите могат да причинят щети на вашето имущество и вещи

Различните видове нашествия от вредители представляват уникални рискове за вашето имущество и вещи.

Ако сте изправени пред нашествие от дървояди, вашите вещи и структурната цялост на вашия дом са абсолютно компрометирани, тъй като тези насекоми разяждат дървени мебели, строителна дървесина, дървени подове и всеки друг източник на дървесина, който поддържа вашия дом.

Други насекоми-молци предпочитат да се хранят с влакна, излагайки на риск от повреда тапицираните дивани, дрехите, хавлиите и одеялата. Освен това, нашествието от гризачи може да доведе до повреда на електрическите кабели и замърсяване на изолацията във вашия дом.

Независимо от типа нашествие на вредители, пред която е изправено вашето семейство, важно е да потърсите професионална ДДД фирма за унищожаване на вредители, за да гарантирате безопасността и целостта на вашата собственост, дом и вещи.

Вредителите могат да заразят храната, която вашето семейство яде

Контролът на вредителите е особено необходим, когато се вземат предвид всички начини, по които храната може да се зарази от вредители.

По време на производството храната може да бъде замърсена по много различни начини, но един от замърсяващите фактори е наличието на вредители, които пренасят опасни болести в хранителните съоръжения. Тези статистически данни говорят колко опасни могат да бъдат вредителите, когато става въпрос за храната, която ядем, и дори за храната, която имате в дома си.

Незамърсените храни във вашия дом могат да се замърсят, когато нападащите вредители направят храна от хранителния запас на вашето семейство. Когато хлебарки ровят в храната ви, те я замърсяват със своята слюнка и отпадъци. Тези секрети съдържат бактерии, които могат да причинят диария, хранително отравяне и стафилококови инфекции при хората.

Гризачите също могат да заразят храната, която ядете чрез изпражненията си, докато домашните мухи могат да причинят хранително отравяне и дизентерия.

Услугите по дезинсекция, дератизация и дезинфекция помагат за създаването на домашна среда без стрес

Трудно е да си спокоен в дом, който постоянно е тормозен от вредители. Когато разчитате на фирми за ДДД, за да се погрижите за вашето заразяване, вие позволявате на семейството си да живее в среда без стрес и вредители.

Постоянното безпокойство от вредители в дома ви е не само досадно, но може да ви накара да се тревожите за потенциални болести и опасности, които тези вредители могат да представляват за вашето семейство. Създайте щастлив и здрав дом за вас и вашите близки, като оставите борбата с вредителите на професионалистите.

Видове нашествия от вредители, които изискват професионални услуги за борба с вредителите

Има много видове вредители, които заразяват домовете ни, като някои от тези вредители изискват по-незабавна борба с вредители, отколкото други. Когато решавате дали имате нужда или не от професионални ДДД услуги, помислете за типа зараза, пред която сте изправени, и как тези вредители могат да повлияят отрицателно на вас и вашето семейство.

Въпреки че може да не е необходимо да търсите фирма за вредители за всички видове вредители, има няколко, които обикновено ще изискват професионални услуги за борба с вредители, за да поддържате семейството си в безопасност и дома си комфортен.

Прочетете по-долу, за да научите повече за видовете зарази, които изискват професионална намеса.

Специалистите на „Дезинсект“ ООД преминават ежемесечни курсове за обучение с цел да сме максимално подготвени за всеки Ваш проблем!

ТУК СМЕ, ЗА ДА
ВИ ПОМОГНЕМ!

Обадете се на „Дезинсект“ ООД днес, за да насрочите оглед с нашия екип от трудолюбиви и всеотдайни професионалисти, които са на мисия да създадат по-щастлив, по-здравословен и по-устойчив свят за вас и вашите близки.

Защо трябва да изберете „Дезинсект“ ООД – фирма за унищожаване на вредители?

  • „Дезинсект“ ООД е изцяло българска фирма. Никога няма да използваме агресивни и ненужни химикали около вашия дом, тъй като безопасността и комфортът на вашето семейство са наш основен приоритет.
  • С гаранцията за удовлетвореност на „Дезинсект“ ООД можете да сте спокойни, знаейки, че ако не сте доволни от нашите услуги, ние ще ви върнем парите без проблеми.
  • „Дезинсект“ ООД също предлага обслужване на същия ден и на следващия ден, така че да не се налага да се справяте самостоятелно с вредители.
  • Лицензирани сме по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, както и международният CEPA сертификат.

Партньори

Последвайте ни в социалните мрежи

Оси

Ако гризачите и насекомите представляват заплаха за здравето чрез бактерии и вируси, осите и стършелите са по-известни със своята агресия и вредните странични ефекти, които могат да възникнат в резултат на ужилване от оса или стършел.

За тези с алергии или които са по-чувствителни към отровата на оси, ужилването може да бъде животозастрашаващо.

Ето защо е важно да потърсите професионални услуги от фирми за борба с насекоми.

Вредителите могат да заразят храната, която вашето семейство яде

Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да намалите шансовете си за замърсяване на храната във вашия дом.

Те включват съхраняване на брашно, захар и подобни съставки в чували или контейнери, които са плътно затворени, съхраняване на кофите за боклук навън, незабавно почистване на остатъци от храна или разливи и миене на съдове след хранене, вместо да оставяте мръсните съдове да се трупат в мивката ви.

Ако не предприемете тези стъпки, външните вредители ще имат причина да се присъединят към вас и вашето семейство на закрито.

Гризачи

Гризачите могат да представляват реални рискове за здравето и безопасността на вас, вашето семейство и вашите домашни любимци, тъй като пренасят и разпространяват болести чрез бълхи, кърлежи или акари. Тези рискове за здравето правят услугите по дератизация необходими.

Нашествието на вредители може да създаде здравословни проблеми за вас и вашето семейство

Комарите, за които е известно, че причиняват повече човешки смъртни случаи от всяко животно в света, могат да пренасят опасни заболявания, включително Зика, малария и вируса на Западен Нил. Нашествията от вредители могат да бъдат особено опасни за тези, които имат астма или алергии.

Някои вредители, включително гризачи и хлебарки, имат протеин в изпражненията си, за който е известно, че причинява алергични реакции при уязвими индивиди, които могат да доведат до опасни астматични пристъпи и респираторни проблеми.

Освен това е известно, че осите причиняват алергични реакции при някои хора чрез отровата, която инжектират при ужилване.

Дори ако вие или някой от вашето семейство не сте астматик или алергичен, излагането на заразени насекоми и особено техните изпражнения може да има отрицателно въздействие върху белите ви дробове.

Тъй като не е възможно да се знае дали даден вредител пренася болест или не, винаги е най-добрата идея да бъдете прекалено предпазливи и да наемете професионална фирма за унищожаване на вредители, за да се погрижите ефективно за вашето заразяване.

Насекоми и паяци

Вярно е, че мястото на насекомите и паяците е навън, а не във вашия дом. Ако забележите странно насекомо или паяк на закрито, има вероятност да не се налага да търсите фирма за пръскане срещу насекоми.

Въпреки това, ако забелязвате изобилие от насекоми и паякообразни в дома си е време да се обърнете към професионална фирма за борба с насекоми. Важно е да предотвратите разпространението на нашествието от насекоми и паяци, тъй като тези вредители могат да пренасят различни болести и бактерии, включително E. Coli и салмонела.

Освен това труповете на насекоми и изпражненията могат да създадат нездравословни условия в дома ви, което може да засегне особено тези, които живеят с респираторни заболявания, включително астма.

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци.

Научете повече

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете обезпаразитени вашите домашни любимци

Научете повече

За кърлежите

Кърлежите живеят във висока трева и в гористи райони, особено в хладни, влажни, зрели гори с гъст подлес. Те също се срещат в краищата на горите близо до тревни площи или полета, но рядко в тревни площи, които са твърде сухи и горещи.

Кърлежите чакат в храсталака животно или човек да се разминат, след което хващат козината или кожата и пълзят нагоре по крака. Те не летят, не скачат и не падат от дървета. Необходими са им около 30 минути до един час, преди да вкарат хранещите се части в кожата.

Вече сте наясно, че съжителствате с кърлежи. И въпреки многобройните Ви опити да се отървете от тях, все още нямате резултат. Какво да очаквате, когато ни повикате, за да Ви помогнем?

Стъпка 1

Телефонно обаждане

След приемане на Вашата поръчка ще получите sms с точен ден и час, както и номер на служебната карта- името на човека, който ще Ви посети, както и телефонен номер за контакт с него.

Екипът на Дезинсект ще Ви посети в уречения ден и час. Времетраенето на посещението зависи много от популацията, както и засегнатите площи, но средно ще отнеме между 30 и 50 минути.

Подготовката, която се изисква от Вас е да разчистите около стените и подовете , за да може колегата да установи от къде влизат гризачите.

Научете повече

Как да се отърва от бълхи?

Собствениците на котки или кучета трябва внимателно и редовно да проверяват домашните любимци за бълхи.

Предлагат се продукти срещу бълхи и предписани от ветеринарен лекар за третиране на заразяване с бълхи по домашни любимци, въпреки че също така остава наложително да се третира цялата къща за отстраняване на бълхи.

Трябва да се свържете с професионалист по борба с вредители, за да имате окончателен ефект в борба срещу бълхи.

Научете повече

Какво ядат бълхите?

Възрастните бълхи разчитат на топлокръвни гостоприемници за хранене. Честотата и продължителността на хранене варира при различните видове.

Устната част на бълхите е модифицирана, за да пробие кожата на гостоприемника и да смуче кръв. Ухапване от бълхи често причинява дразнене и в екстремни случаи може да доведе до вторични инфекции. Ларвите се хранят с косми, частици кожа и изпражнения на възрастни бълхи.

Дезинсект ООД

Получете оферта

За услуга

Очаквайте специалист от нашия екип да се свърже с Вас.